Devecik Ortaokulu

Telefon : 0 (452) 376 30 09
WEB https://devecikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KADİRLİ KÜMEVLERİ No2, 52320, İKİZCE/ORDU
VİZYON : • Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; eğitim ve öğretim için her türlü fırsatın sağlandığı, geleceğe hazır, bilgili, becerikli, yaratıcı, girişken, dünyaya uyumlu ve iyi ahlâka sahip, erdemli öğrencilerin yetiştirildiği, bulunduğu çevrede önde gelen, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : • Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmek için. • Öğrenmeye karşı tutumlarına, öğrenme ve kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek. • Millî eğitim sistemi ve paydaşlarına yönelik. • Her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak. • Etik değerleri önemseyerek. • Eleştirel, çok yönlü, yaratıcı, bilimsel düşünerek. • Sağlam bir özgüvene sahip olmak. • Okulumuzda öğrencilerin ufkunu geliştirmek. • Kitap okuma kültürün en kalıcı şekilde yerleşmesine yardımcı olmak. • Matematik okuryazarlığı, Fen Bilimleri okuryazarlığı ve Okuma Becerileri konu alanlarında bilgi ve beceri düzeylerini geliştirmek. • Kültürel formasyonu ve özgüveni ile dünyanın her yerinde, kamuda veya özel sektörde başarıyla görev yapabilecek bireyler(öğrenciler) yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2022-2023 eğitim öğretim yılında; 4 öğrencimiz fen lisesine, 1 öğrencimiz lgs puanı ile alım yapan anadolu lisesine, 4 öğrencimiz lgs puanı ile alım yapan mesleki anadolu lisesine yerleşmiştir.

Öğretim Şekli :Tam gün(Taşımalı eğitim)
Servis :
Ulaşım : Servis